Kymmenen vuotta toimineen Dopinglinkin, Suomen ainoan tietoa ja terveysneuvontaa kuntodopingista tarjoavan palvelun, työ jatkui ennätyksellisen vilkkaana. Palvelu on suunnattu dopingaineiden käyttäjille, käyttöä harkitseville, heidän läheisille ja työssään dopingaineiden käyttäjiä kohtaaville.  

Vuoden aikana Dopinglinkin sivustolla, Tor-verkossa ja WickrMe-sovelluksessa tapahtuvassa terveysneuvonnassa kysymysten määrä lisääntyi 57 prosentilla.
 
Terveysneuvontapalvelussa korostuivat edellisten vuosien tapaan dopingaineiden käyttäjien kysymykset anabolisten steroidien ja testosteronin haittavaikutuksista. Tor-verkon ja WickrMe-sovelluksen terveysneuvonnan käyttöönoton myötä dopingaineiden käyttäjät kysyivät aikaisempaa enemmän pistämiseen liittyvistä riskeistä, dopingaineiden puhtaudesta ja testosteronikorvaushoidosta. 

Matalan kynnyksen terveysneuvonnalle on siis kysyntää, kun neuvontaa on useilla foorumeilla.
 
Terveysneuvonnan lisäksi Dopinglinkki koulutti 2020 pääasiassa virtuaalisina pidetyissä koulutuksissa yli 500 liikunta-, terveys- ja turvallisuusalan ammattilaista ja opiskelijaa. Erityisesti terveysneuvontapisteiden henkilökunnalle pidettyjen koulutusten määrä oli ilahduttavan korkea. Eri alojen ammattilaisille pidetyt koulutukset tukevat loistavasti myös terveysneuvontapalvelun tunnettuutta.

Dopinglinkki tavoitti vuonna 2020 runsaat 250 000 eri käyttäjää. Neuvontapalveluun tuli kaikkiaan 175 kysymystä. Liikunta-alan verkkokurssin suoritti 429 henkilöä, joiden kokema hyöty verkkokurssista oli 4,5/5. 

Puhtaan liikunnan puolesta -toiminnassa oli mukana vuoden lopussa 845 toimijaa.

Teette kyllä kyllä hyvää työtä ja varmasti monet miettivät näitä samansuuntaisia juttuja jossain vaiheessa anabolisten steroidien käytön aikana. Niitä on vaan vaikea mennä kenellekään terveyspuolella puhumaan, kun helposti tulee leimaantuneeksi. Vertaistukiryhmä voisi kiinnostaa myös. – neuvontapalvelun kysyjä

Neuvontapalvelun kysymyksiin vastaaminen on monipuolista, haastavaa ja ennen kaikkea palkitsevaa työtä. Asiakkaat ovat usein kiitollisia tarjotusta avusta, joka saa aina hyvälle mielelle. – neuvontapalvelun vastaaja